Διεύθυνση φροντιστηρίου

Image

Ελένη Λάγγη

Γεννήθηκε το 1974 στην Ελβετία(από μητέρα Ιταλίδα και πατέρα Έλληνα) όπου και έζησε έως το 1981. Είναι απόφοιτος α. του Τμήματος Ιταλικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Perugia και β. του Τμήματος Σύγχρονων Γλωσσών (Αγγλικά / Ισπανικά) και Λογοτεχνιών του Πανεπιστημίου Marconi της Ρώμης. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία με ειδίκευση στη διδασκαλία των Ισπανικών ως ξένης γλώσσας του Πανεπιστημίου Universidad Europea del Atlάntico. Έχει πιστοποιημένη εξειδίκευση στη διδασκαλία ξένης γλώσσας σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Εργάστηκε ως καθηγήτρια σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών και το 2001 ίδρυσε το "Ξενόγλωσσο Κέντρο Σπουδών".
Image

Αλέξανδρος Ρουβάς

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Newcastle-upon-Tyne με πτυχίο στην αγγλική γλώσσα. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία με ειδίκευση στη διδασκαλία με υπολογιστές από το Πανεπιστήμιο Durham. Έχει εκπαιδευθεί στη διδασκαλία της αγγλικής ως ξένης γλώσσας και είναι κάτοχος της διεθνούς πιστοποίησης CELTA από την Royal Society of Arts. Έχει διατελέσει βοηθός καθηγητή στο τμήμα αγγλικής γλώσσας του Πανεπιστημίου Roosevelt και διδάσκει σε καλοκαιρινά σχολεία στη Μεγάλη Βρετανία. To 2003 ίδρυσε το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας English.
Image

Δρ. Αλέκος Στογιάννος

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1973 και από το 1981 έως το 1986 έζησε στη Στουτγάρδη. Εισήχθη ως 1ος  επιτυχών στο Τμήμα Γερμανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2001 ίδρυσε το Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας Κέρκυρας. Είναι διδάκτωρ Γεωπολιτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Copyright © 2022 Ξένες γλώσσες Έρασμος. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.
Σχεδίαση ΕΠΑΦΟΣ