Διεύθυνση φροντιστηρίου


Δρ. Αλέκος Στογιάννος

Δρ. Αλέκος Στογιάννος

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1973 και από το 1981 έως το 1986 έζησε στη Στουτγάρδη. Εισήχθη ως 1ος επιτυχών στο Τμήμα Γερμανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και το 2001 ίδρυσε το Κέντρο Γερμανικής Γλώσσας Κέρκυρας. Είναι διδάκτωρ Γεωπολιτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αλέξανδρος Ρουβάς

Αλέξανδρος Ρουβάς

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Newcastle-upon-Tyne με πτυχίο στην αγγλική γλώσσα. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία με ειδίκευση στη διδασκαλία με υπολογιστές από το Πανεπιστήμιο Durham. Έχει εκπαιδευθεί στη διδασκαλία της αγγλικής ως ξένης γλώσσας και είναι κάτοχος της διεθνούς πιστοποίησης CELTA από την Royal Society of Arts. Έχει διατελέσει βοηθός καθηγητή στο τμήμα αγγλικής γλώσσας του Πανεπιστημίου Roosevelt και διδάσκει σε καλοκαιρινά σχολεία στη Μεγάλη Βρετανία. To 2003 ίδρυσε το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας English.

Ελένη Λάγγη

Ελένη Λάγγη

Γεννήθηκε το 1974 στην Ελβετία(από μητέρα Ιταλίδα και πατέρα Έλληνα) όπου και έζησε έως το 1981. Είναι απόφοιτος α. του Τμήματος Ιταλικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Perugia και β. του Τμήματος Σύγχρονων Γλωσσών (Αγγλικά / Ισπανικά) και Λογοτεχνιών του Πανεπιστημίου Marconi της Ρώμης. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία με ειδίκευση στη διδασκαλία των Ισπανικών ως ξένης γλώσσας του Πανεπιστημίου Universidad Europea del Atlάntico. Έχει πιστοποιημένη εξειδίκευση στη διδασκαλία ξένης γλώσσας σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Εργάστηκε ως καθηγήτρια σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών και το 2001 ίδρυσε το "Ξενόγλωσσο Κέντρο Σπουδών".


ΕΡΑΣΜΟΣ εκπαιδευτική

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 46

26610 44441

Μάντζαρου 21

26610 44443

Σπύρου Περούλη 2

26610 36533

Copyright © Ξένες Γλώσσες Έρασμος. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.
Σχεδίαση ΕΠΑΦΟΣ New Technologies